In verband met de huidige SARS-COV-2 (Corona of Covid-19) pandemie is ons spreekuur aangepast. 

Om het contact met andere patiënten te voorkomen of te minimaliseren is er een beperkt spreekuur. Dit betekent dat de wachttijden voor afspraken langer dan gebruikelijk kunnen zijn. Dit kan voor ongemak zorgen, maar uw en onze veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Herhaalrecepten kunnen op de gebruikelijke wijze aangevraagd worden: telefonisch, email of website. Heeft u een vraag of een klacht dan zullen wij u zo goed als mogelijk telefonisch helpen. Indien noodzakelijk krijgt u alsnog een afspraak.


Beperk het bezoek aan de praktijk! 

Bij binnenkomst wordt u gevraagd om de instructies van de assistente op te volgen. 

Personen met milde luchtwegklachten worden verzocht om geheel volgens de algemene instructies thuis te blijven uit te zieken. Wij blijven beschikbaar voor vragen en adviezen. 

U kunt zonder de tussenkomst van een arts een afspraak maken bij de GGD voor het afnemen van een SARS-COV-2 (Corona of Covid-19) test. Met deze test kan onderzocht worden als u besmet bent met het SARS-COV-2 (Corona of Covid-19) virus. Het telefoonnummer van de GGD is 0800-1202.  

 

 

Met de Corona Check App kunt u eenvoudig dagelijks gezondheidsgegevens doorgeven. Bijvoorbeeld of u kortademig bent en wat uw temperatuur is. Een medisch team beoordeelt uw gegevens. Indien nodig neemt het team binnen 24 uur telefonisch contact met u op. Klik op de onderstaande link voor De Corona Check App: 

https://decoronacheck.nl/aanmelden/

Kwetsbare personen of personen met ernstige luchtwegklachten worden wel door de dokter volgens de aanbevolen richtlijnen beoordeeld. 

Graag verzoeken wij u het instructiefilmpje van "thuisarts.nl" te bekijken.

 Voor meer informatie kunt u gaan naar: https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus of neem contact op met de praktijk.